|
|
|
|

CAMPAGNOLO PRO SHOPDEALER

Campagnolo Pro Shopdealer

 

 

 

Danny Sport is Campagnolo Pro Shopdealer, dat wil zeggen dat hij technisch goed onderlegd is in het verlenen van service voor Campagnolo. Jaarlijks worden Danny Sport via seminars en workshops op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij de Campagnolo Pro-Shop kunt u terecht voor het aankopen van de meest courante onderdelen, groepen en wielen uit het Campagnolo-programma. De Pro-Shop heeft ook tal van spare parts op voorraad, om u een snelle service te verlenen bij reparaties en vervangingen.

 


Onderhoud en herstel van fietsen

herstellingenRegelmatig je fiets laten onderhouden kost weinig moeite, maar zorgt ervoor dat je fiets minder vlug slijt, defecten vlug opgespoord worden en je fiets blijft soepel rijden.
Daarom: wacht niet te lang met onderhoud aan je fiets, ook al is er maar een klein mankement, probeer dit toch zo vlug mogelijk te laten herstellen om ergere kosten te voorkomen.

Geregeld de fiets schoonmaken is eveneens een must. Gebruik daarvoor een goede ontvetter (te verkrijgen bij Danny Sport) om alle onderdelen goed te kunnen schoonmaken. Eens de fiets proper en ontdaan van alle modder en vet, moet je vooral de draaiende onderdelen goed oliën (goede fietsolie te verkrijgen bij Danny Sport).

Verhuur van fietsen en fietsboxen

Bij Danny Sport kan je ook je fiets huren. Ideaal voor je trip door de Vlaams Ardennen. Ook fietsboxen zijn er te huur.

Vrraag gerust de prijzen en voorwaarden (tel. 054/58 97 52).

 

© 2011 Danny Sport - Edingseweg 456 - 9500 Geraardsbergen - T 054/58 97 52 - M: info@dannysport.be - Site Design: 2Trees